Wat is PALADIN peer power?

PALADIN peer power is een omgeving waarin we inclusie op de werkvloer samen een gezicht geven. Daaraan kun jij ook bijdragen. Deze ‘community of practice’ is open voor iedereen die dat experiment wil aangaan, los van je kleur, rol of status. Kom als de mens die je bent.

PALADIN peer power is een platform waarop ‘werelden’ samen komen. Een plek van dialoog, ontdekken en leren wat ‘inclusie’ en ‘diversiteit’ ons kunnen brengen. Die ervaringen nemen we mee naar onze werkplek.

PALADIN peer power is een bevrijdende route om in beweging te komen, op weg naar de inclusieve werkvloer die we zoeken, op alle niveaus.

Neem jezelf en je eigen waarde serieus. Kom op adem en (her)vind je kracht. Ga op zoek naar jouw stem en laat je horen. Rustig, helder en zelfverzekerd. Sta voor jouw ervaring en jouw waarheid. Daarin ben je niet alleen.

Voor wie is PALADIN peer power?

PALADIN peer power biedt jou een veilige ruimte en uitvalsbasis als je :

 • direct of indirect te maken hebt met racisme en discriminatie op de werkvloer en de manier waarop het jou of een ander in hokjes zet, uitsluit of isoleert

 • boos, gefrustreerd of moe bent rond muren en plafonds die je tegenkomt, je niet langer slachtoffer wil voelen en je energiek en creatief wilt verbinden met mensen over grenzen van kleur en etnische afkomst heen

 • bang of onzeker bent over wat je kunt en durft te doen tegen uitsluiting en moed wil vinden om je rol en verantwoordelijkheid daarin te nemen

 • gelijke kansen wilt hebben en creëren op en in werk dat bij ieders talent en capaciteiten past, op alle niveaus in organisaties en bedrijven, en daaraan wil bijdragen op een manier die bij jou past.

Klik hier om je stem te vinden.
[aanmeldlink volgt, toon alvast je interesse]

Wat levert PALADIN peer power je op?

In de ruimte van PALADIN peer power deel je jouw ervaringen. Je wordt gehoord en gezien. Je kunt lucht geven aan boosheid, frustratie, moeheid en angst. Je spiegelt jezelf aan anderen die hun eigen verhaal en perspectief delen – los van formele rollen of posities.

Door te luisteren naar elkaar zie je je eigen verhaal in een ander daglicht en leer je patronen herkennen die bij iedereen terugkomen. Je ontdekt welke creatieve kracht en energie er in je boosheid en frustratie schuilen. Met die kracht doorbreek je de cultuur van zwijgen en draag je bij aan duurzame verandering. Ieder voor zich en vooral ook samen. Je leert jouw heldere geluid te laten horen en jouw constructieve invloed te ontdekken.

Waarom PALADIN peer power?

 • Omdat dat ertoe doet, omdat jij ertoe doet, omdat wij ertoe doen
 • Omdat een echt luisterend oor het grootste kado is dat we kunnen geven
 • Omdat de creatieve kracht in boosheid van grote waarde is
 • Omdat het zien van verschillende perspectieven een betere kijk geeft
 • Omdat je vanuit verschillende perspectieven het hele plaatje kunt zien
 • Om het geweld en het trauma van een racistische bejegening te stoppen
 • Om volledig mens met andere mensen te zijn over grenzen heen.

PALADIN peer power is het verschil dat we willen maken.

P AL AD IN

With powerful Peers you will find your ALlies, to jointly ADvocate and take INitiative towards the inclusive and equitable workspaces we want to see. Because it matters.